måndag 6 januari 2014

Elementary, my dear Watson

Äntligen har Sherlock säsong 3 kommit ut! Första avsnittet gick på nyårsdagen och det var en gruvlig väntan på att den skulle komma upp. Igår gick det andra avsnittet, the sign of three. Ovanligt att se en Sherlock som ler och skrattar så mycket men jag tycker ändå att de lyckades bra med bröllopsscenen. Tycker dock att det är underligt att Sherlock var en "light weight". 

 

Ville ha en stickning som passade tittandet så bestämde mig för att äntligen lägga upp till ett par Elementary Watson Socks. Första gången jag stickar en  fleegle heel och tycker allt att den blev riktigt bra. Garnet är Marks & Kattens Fame. Andra gågnen jag stickar med det och färgen vill inte riktigt visa mönstret tycker jag. Flätorna smälter in i varandra. Men jag hoppas att det bara är det dåliga ljuset i vårt vardagsrum som spelar ett spratt.

Tog mig tid att organisera lite på min ravelry. Lite roligare när man kan se hur mycket och vilka projekt som har blivit klara när. 2012 och 2013 hade nästan lika många projekt fast projekten hade blivit större under 2013. Kommit på att det är mycket projekt som aldrig kommit upp där heller och nog inte kommer att bli det då jag inte tog bilder på sakerna innan jag gav bort dem eller använde sönder dem. Är så många saker jag har glömt bort att jag stickat så det blir extra roligt om några år när jag påminns om de jag stickade 3013.

En tråkigare nyhet är att jag valde att inte gå upp med min uppsats den 7e. Jag är inte klar med den än och det finns ju som tur är en chans till i vår inom samma kurs så jag ska bolla nytt jobb, flytt och uppsats under januari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar